Tyslevveien

I Tyslevveien har vi en avdeling med 26/28 storebarn fra 3-6 år. Vi holder til i bedehuset/møtelokalet til Nordstrand Normisjon.

Hos oss har vi fokus på variert lek, for det er det viktigste av alt!

Ute har vi et relativt flatt lekeområde som egner seg godt til sykling og ballspill. Vi har både husker og et fint lekehus omringet av en stor sandkasse. Fra veien ser du også «skuta» vår, et stort klatreapparat som vi øver på å leke trygt på. Rett bak barnehagen har vi “Løkka”, som vi bruker mye. Det er grøntarealet som ligger mellom Kittel Nielsensvei og Tyslevveien.

Inne i barnehagen har vi et stort hovedoppholdsrommet, også kalt stua. Her er det god plass til varierte aktiviteter. Vi har vi blant annet en lesekrok og en lekebutikk. Rommet er delt inn i “soner”, og er innredet slik at barna lett kan nå materialer og leker. Vi har to store og koselige spisebord som i tillegg til måltider brukes flittig til puslespill, brettspill, lego mm. Pianoet vårt bruker vi ofte i samlingsstundene, og når vi synger bordvers. Vi har også et stort rom som vi kaller sanserommet. Her får barna utfolde seg fysisk og stimulert alle sansene sine. Vi har tjukkas, rullebrett, hengekøye og en stor pøll fra taket. I tillegg kan vi spille innebandy, bygge med puter, turne på matter eller spille fotball. Rett og slett vår egen lille gymnastikksal!

Vi drar ofte på tur, både med aldersgrupper og på fellesturer. Nærmiljøet og områdene rundt Skullerud, Rustadsaga og Ljanselva blir ofte besøkt. I vår avdeling går alle barna på ski, og vi har vår egen skiskole for maxibarna.

%d bloggere liker dette: