Tyslevveien


 

Husker og klatreapparatet på forsiden er det første man ser når man kommer til avdelingen i Tyslevveien.

Det første som møter deg når du kommer inn i Tyslevveien er et stort inngansparti. Huset er et bedehus/møtelokalet til Nordstrand Normisjon. Vi er altså leietakere i et samdriftslokale. Det gir god plass og utfordrer oss alle, barn, foreldre og utleier på gode rutiner for alle brukere.

Hovedoppholdsrommet også kalt stua er stort, og på kjøkkenet har vi måltid og bordaktiviteter (formingsaktiviteter, pusle, perle osv..). med god plass til både varierte inneaktiviteter, to store og koselige spisebord, og til pianoet, som vi ofte bruker når vi har samlingsstund.. Inne på stua har vi også lesekrok og lekebutikk, lekekroker og vi har en egen vegg som er tilknyttet tema/høytid. VI har mange forskjellige leker som stimulerer barnas kreativitet og fantasi.

Utover garderobe, kjøkken, stua, toaletter har vi et rom som vi kaller for sanserommet. 008Her får barna utfolde seg fysisk. vi har tjukkas, rullebrett, hengekøye, en stor pøll fra taket, innebandy, masse puter til å bygge med, turnmatter og baller. Vår egen lille gymnastikksal! Her får man tatt alle sansene i bruk.

VI leker mye for det er det viktigste av alt!

Leking er det også mye av ute tiltross for at vi har fått litt bakgårdsfølelse etter den store utbyggingen. Det blir ikke så mye sol, men den finner vi på grøntarealet som ligger mellom Kittel nielsensvei og Tyslevveien. Vi har masse sykler og baller. så her lekes det og asfalt er fint å sykle på.Vi drar ofte på tur, gjerne i mindre grupper. Områdene rundt Skullerud, Rustadsaga og Ljanselva blir ofte besøkt, men også andre områder i marka. I vår avdeling går alle barna på ski, og vi har vår egen skiskole for maxibarna. Under påskefrokosten blir distansemerker og diplomer høytidelig utdelt!

Midtrommet er møtesalen til Normisjon. Dette rommet benytter vi når vi har bibelfortellinger, samt når vi har foreldremøte og andre litt større arrangement.

Sanserommet vårt er det aller mest populære! Her får barna bruke kroppen og sansene sine gjennom lek og organisert sansetrening. Vi har hengekøye og pøll fra taket, tjukkas, rullebrett, utstyr til innebandy og mye annet!

Trykk på linken under så får du opp informasjon om avdeling Tyslevveiens hverdagsrutiner ++

Informasjons skriv om avdeling Tyslevveien

 

%d bloggere like this: