Kirkebakken

I Kirkebakken har vi en avdeling med 15 småbarn fra 1-3 år. Vi holder til ved Nordstrand kirke

BIlde av KirkebakkenInne finner du en fin garderobe, kjøkken med god plass til aktiviteter som forming, maling, spill, puslespill m.m. Vi har også en koselig sofa som vi liker å sitte og lese bok i. I dette rommet har iv også et piano som er i flittig bruk til samlings-stunder, med musikk, eventyr, bibelfortellinger og mye dansing og gøy. Noen ganger er vi skikkelig rampete og klatrer opp på bordene og hopper ned, eller lager hinderløype av møblene.

I midtrommet er det rom for å kjøre med lekebiler, bygge lego og duplo, leke butikk, løpe osv. Det er hyggelig å leke her.

I vårt lille rom som vi kaller sanserommet kan barna boltre seg fysisk med mye puter og madrasser.

Vi deler ofte barna i grupper, og da brukes alle rommene flittig til lek.

Ute er vi omgitt av mye grøntareal, trær og blomster. Vi ser ofte både fugler og ekorn utenfor. Den ene delen av uteområdet er flat, med husker, sandkasser, sklie og et fint tog. Vi har en kjempefin bakke som vi er veldig glad i. Her kan det akes om vinteren, rulles om sommeren og små ben blir sterkere hver gang de klatrer opp bakken. Her er det mye sol, og godt å være.

Hos oss i Kirkebakken er det viktig med mye omsorg. Vi er opptatt av å se barna og bygge opp barnas selvfølelse. Mestring er en viktig del av dette, og vi oppmuntrer og støtter barna i av og påkledningssituasjon. Ofte sier vi: Hvem klarte? – og da svarer barna stolt – JEG KLARTE. Vi synes det er viktig at barna får være seg selv og lærer å kjenne på sine følelser. Vi snakker om følelser og bekrefter barnas følelser og gir rom for å være sint, lei seg og å si fra til andre når de blir lei seg i konflikter. Men vi kjenner mest på gode følelser og storkoser oss når barna er kjempeglade, lekne og fulle av liv.

Under kan du trykke på lenken til et informasjonsbrev som sendes ut før oppstart

info om første dager ved oppstart i Kirkebakken